Professioneel uitgevoerde zinkwerken aan uw dak

Dakwerken De Backer Eric - Zanbergen - Zinkwerk

Wenst u goed uitgevoerde zinkwerken in Zandbergen of de ruimere omgeving te laten uitvoeren? Dan is Dakwerken De Backer uw ideale partner! Net zoals bij onze dakwerken, hebben wij hier meer dan 40 jaar ervaring in en pakken wij deze werken professioneel en nauwkeurig aan. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw investering!

Zinkwerk

Bij zinkwerken aan uw dak denken wij meteen aan uw hanggoten, ingebouwde dakgoten, kielgoten en afvoerbuizen, of ze nu uit zink, koper of gepatineerd zink zijn vervaardigd. Ingebouwde hanggoten op maat plooien we bij Dakwerken De Backer zelf in Zandbergen, zo zijn we steeds zeker van de kwaliteit en de nauwkeurigheid die wij verwachten. Voor werken voor een staande naad kunt u kiezen uit zink en koper voor gebogen dakkapellen, maar ook voor een volledige dakbedekking.

Onze andere diensten

Naast deze werken plaatsen wij ook dakramen en koepels in uw daken, we voeren dakherstellingen uit of verzorgen de volledige gevelbekleding van uw woning. Zo bieden we meteen een totaaloplossing aan!

Contacteer ons

Plant u in de nabije toekomst werken aan uw dak? Doe dan zeker een beroep op Dakwerken De Backer. Contacteer ons even voor een vrijblijvende offerte.