De Backer, uw dakwerker uit Zandbergen

U bent misschien aan het bouwen of verbouwen en u bent momenteel op zoek naar een dakwerker in Zandbergen? Dat treft, want Dakwerken De Backer kan ondertussen meer dan 40 jaar ervaring voorleggen, waardoor we met recht en reden kunnen zeggen dat we weten waar wij mee bezig zijn.

Van goot tot nieuw dak

U kan bij ons terecht voor al uw nieuwbouw- en renovatiewerken, van het vernieuwen van een tapgat of een kielgoot tot het plaatsen van volledig nieuwe daken. Ons team bij Dakwerken De Backer garandeert steeds de nodige kwaliteit en efficiëntie bij al uw werken. Ook het plaatsen van een onderdak, vernieuwing van oude pannen of leien en het plaatsen van dakramen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast voeren wij ook uw zinkwerk uit, zoals dakgoten en afvoerbuizen.

Geïsoleerd en waterbestendig

Naast het plaatsen van een nieuw dak voeren wij kleinere en grote dakherstellingen uit, inclusief het leggen van dakisolatie. Uw gevelbekleding nemen wij tevens met plezier onder handen. Op die manier zorgen we er op ieder vlak voor dat uw woning waterbestendig en geïsoleerd wordt.

Neem contact met ons op

Hebt u binnenkort plannen om een dakwerker in te schakelen voor enkele werken aan uw woning? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakwerken De Backer uit Zandbergen voor bijkomende informatie. Eric De Backer stelt gratis en vrijblijvend een prijsofferte voor u op! Bekijk ook de referenties van onze tevreden klanten.

Onze ervaring

maakt het verschil

 

Vrijblijvende offerte

 

oog voor kwaliteit

 

Correcte prijzen