Kies voor leien als gevelbekleding

DAKWERKEN DE BACKER - Gevelbekleding Is uw gevelbekleding in Zandbergen aan vernieuwing toe of moet ze nog volledig geplaats worden? Ook in dat geval kan u rekenen op Dakwerken De Backer met meer dan 40 jaar ervaring. Wij pakken zowel nieuwbouw als verbouwingen aan.

Leien van de beste kwaliteit

Leien worden ook voor de bekleding van gevels regelmatig gebruikt. De laatste jaren zijn er dan ook tal van kwaliteitsvolle producten op de markt gekomen, wat tot veel keuzemogelijkheden leidt. Zo vindt u steeds de geschikte gevelbekleding voor uw smaak en stijl.

Nieuwbouw en verbouwingen

Zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen en renovaties zijn leien een geschikte keuze. Bij een verbouwing is een gevelbekleding met leien zelfs een van de beste oplossingen om een bestaande muur beter te doen presteren. Deze leien, afkomstig van de merken ETERNIT, Koramic of SVK, bestaan in meerdere kleuren, waardoor uw gevel steeds uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Contacteer ons gerust

Verdient uw gevelbekleding een grondige opknapbeurt? Neem dan snel contact op met Eric De Backer uit Zandbergen, dan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel voor u op. Ook dakwerken zijn een kolfje naar onze hand.