Kies voor leien als gevelbekleding

Dakwerken De Backer Eric - Zanbergen - Gevelbekleding

Naast dakbedekkingen staan wij natuurlijk ook in voor uw gevelbekleding in Zandbergen. Dakwerken De Backer kan u meer dan 40 jaar ervaring voorleggen. Zo bent u met ons team zeker van een succesvolle uitvoering van de werken aan uw woning.

Leien voor op uw gevel

Leien zijn niet enkel kwaliteitsvolle materialen voor dakwerken, ook voor de bekleding van gevels worden zij regelmatig gebruikt. De laatste jaren zijn er dan ook tal van kwaliteitsvolle producten op de markt gekomen, wat tot enorm veel keuzemogelijkheden leidt. Zo vindt u steeds de geschikte gevelbekleding voor uw smaak en stijl.

Nieuwbouw en verbouwingen

Gevelleien zijn de ideale materiaalsoort om te gebruiken voor een kwaliteitsvolle bekleding van uw gevel, en dit zowel bij nieuwbouw als bij verbouwingen en renovaties. Bij een verbouwing is een gevelbekleding met leien zelfs een van de beste oplossingen om een bestaande muur beter te doen presteren. Deze leien, afkomstig van de merken ETERNIT, Koramic of SVK, bestaan in meerdere kleuren, waardoor uw gevel steeds uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Contacteer ons

Verdient uw gevel een grondige opknapbeurt? Neem dan snel contact op met Dakwerken De Backer uit Zandbergen, dan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel voor u op.