Breng licht in uw woning met dakramen en koepels

Dakwerken De Backer Eric - Zanbergen - Dakramen & koepels

Denkt u aan het plaatsen van dakramen en koepels? In Zandbergen is Dakwerken De Backer dé ervaren stielman bij wie u hiervoor moet zijn. Ons team kan u meer dan 40 jaar ervaring voorleggen in alles dat met dakwerken te maken heeft. Zo bent u gegarandeerd zeker van een goed uitgevoerd resultaat.

Dakramen

Dakramen en koepels in uw woning brengen het licht naar binnen. Van een kleine of donkere ruimte kunnen zij op die manier toch iets heel knus en gezelligs maken. Veluxramen zijn hier heel populair voor, zo kunt u immers deze ruimte ook eenvoudig verluchten. Deze dakvensters zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ieder dakraam heeft een montagekit, afhankelijk van de bedekking op uw dak (leien, pannen, …). Dakramen plaatsen zijn delicaat: indien u dit niet goed uitvoert, riskeert u waterschade bij hevige regenval. Doe daarom gerust beroep op de diensten van een ervaren dakwerker: Dakwerken De Backer staat voor u klaar!

Koepels

Hebt u een plat dak in huis? Dan is een koepel op uw dak een betere optie. Ook hierin zijn verschillende soorten en maten beschikbaar, vraag ons gerust naar meer informatie of een overzicht van wat er tegenwoordig zoal op de markt verkrijgbaar is.

Contacteer ons

Hebt u verdere vragen over dakvensters en koepels of woont u in de regio rond Zandbergen en hebt u liever wat hulp bij de plaatsing hiervan? Contacteer Dakwerken De Backer dan even, we helpen u graag verder!