Oplossing voor alle werken aan uw daken

DAKWERKEN DE BACKER - Daken Vaak wordt weleens gedacht dat iedereen een dak kan leggen. Maar er komt er heel wat meer bij kijken om uw dak op de juiste manier aan te pakken. Alles begint immers met de correcte informatie. Voor alle daken in Zandbergen staat Dakwerken De Backer dan ook paraat.

Nauwkeurige offerte

Wij stellen voor alle duidelijkheid vooraf steeds een correcte offerte voor u op. Door ons goed te informeren krijgt u geen verrassingen achteraf! Zo is iedere daksoort gebaat bij een speciale dakpan. Ook de stijl van het dak speelt een rol. Door onze ervaring kunnen we u daarna een goed gelegd en verankerd dak opleveren.

Hellende daken

Voor hellende daken zijn meerdere materialen beschikbaar. Zo werken wij bijvoorbeeld vaak met leien. Er bestaan verschillende soorten leien, ieder met hun eigen karakteristieken en voordelen. Zo zijn natuurleien een duurzaam natuurproduct dat weinig of geen onderhoud vergt. Wij werken met de merken Koramic, SVK en Eternit.

Platte daken

Een plat dak vereist een andere aanpak. Hiervoor kiezen wij voor het kwaliteitsvolle Derbigum. Dit is een soort asfalt waarmee wij de werken aan uw dak perfect kunnen uitvoeren. Daarnaast kunt u ook voor dakramen en koepels in uw dak bij ons terecht.

Laat gerust iets van u horen

U ziet het, bij Dakwerken De Backer uit Zandbergen weten we waar we mee bezig zijn als het op daken aankomt. Aarzel niet om Eric De Backer te contacteren voor een vrijblijvende offerte.